• Natuurlijke bestanddelen
  • Salonkwaliteit
  • 100% vegan

Sulfaat-en parabeenvrije haarproducten

Wilt u overstappen op sulfaat-en parabeenvrije haarproducten? Dat is een hele verstandige keuze. In dat geval doet u er goed aan om uw haarverzorgingsproducten te bestellen bij InShapeHair! Wij brengen als professioneel haarverzorgingsmerk parabeenvrije en sulfaatvrije haarproducten op de markt in Nederland. Onze professionele haarverzorging bevat namelijk enkel ingrediënten afkomstig van de krachtigste organismen uit de Scandinavische natuur!

Natuurlijk stralend haar met onze sulfaat- en parabeenvrije haarproducten

Zonder dat we het doorhebben, zitten er in veel van onze dagelijkse verzorgingsproducten chemicaliën verwerkt. Met name parabenen en sulfaten komen we vaak tegen en dat is niet zo gek. Parabenen zorgen namelijk voor de houdbaarheid van het product en sulfaten zorgen ervoor dat onze shampoo gaat schuimen. Deze bestanddelen kunnen echter een gevoelige hoofdhuid en dof haar tot gevolg hebben. Dat willen we natuurlijk niet! Daarom brengt InShapeHair kwalitatieve parabeenvrije en sulfaatvrije haarproducten met bestanddelen uit de Scandinavische natuur naar Nederland. Of u nu producten voor krullend of voor beschadigd haar zoekt, bij ons vindt u voor ieder haartype producten van salonkwaliteit.

Kies voor een natuurlijk alternatief

Wanneer u kiest voor onze parabeenvrije en sulfaatvrije haarproducten, kiest u voor een natuurlijk alternatief voor de reguliere producten die u in de schappen in Nederland vindt. Wilt u kennismaken met ons professionele haarverzorgingsmerk? Plaats dan vandaag nog een bestelling en wij leveren uw parabeen- en sulfaatvrije haarproducten snel op uw adres in Nederland. Heeft u voorafgaand aan het bestellen vragen? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en de filosofie achter onze professionele en natuurlijke haarverzorging.