Met vijftien jaar ervaring als distributeur in de kappersbranche, zijn de initiatiefnemers van InShapeHair met professionele natuurlijke haarverzorging aan een nieuw avontuur begonnen. De markt is de laatste jaren enorm veranderd en we hebben te maken met andere ontwikkelingen dan in het verleden. Hierbij hebben we het onder meer over de opkomst van professionele natuurlijke haarverzorging, in de vorm van organische en vegan haarproducten. Wij willen onze klanten daarin ondersteunen in plaats van simpelweg een product aan hen verkopen.

Ons concept omtrent professionele natuurlijke haarverzorging

Wij gaan mee met de tijd en hebben een mooi concept ontwikkeld waarin het internet geen vijand is, maar een vriend wordt van de salons. Hoe we dat doen? Heel simpel, wij zijn niet gierig en kunnen delen. Dit is de ene kant van de economie waar we in deze tijd mee te maken hebben, en dus gaan we de salons helpen. Daarnaast doen we ook traditiegetrouw ons dagelijkse werk met de salons. Als distributeur van professionele natuurlijke haarverzorging met vegan en organische haarproducten, bieden we een concept aan dat aansluit op de Scandinavische levensstijl:

  • Natuurlijk
  • Simpel
  • Kwalitatief
  • Exclusief
  • Betrouwbaar

Educatie vanuit onze onderneming

Daarnaast hebben we bij InShapeHair een educatie ontwikkeld waarin we het 3-stappenplan van InShapeHair aanbieden. Hierbij vertellen we meer over wat wij als distributeur van professionele natuurlijke haarverzorging met organische en vegan haarproducten, zoals vegan minishampoo en bio volumeshampoo, voor uw salon kunnen betekenen. Zo helpen wij u, en helpt u ons!

Nodig ons uit voor een vrijblijvende productpresentatie

Bent u benieuwd geworden naar de professionele vegan en organische haarproducten die wij u als distributeur kunnen aanbieden? Lees dan meer over ons professionele haarverzorgingsmerk, doe inspiratie op in onze galerij en neem bij interesse contact met ons op. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende productpresentatie, zodat u kennis kunt maken met onze kwalitatieve, uit Scandinavië afkomstige producten.