• Natuurlijke bestanddelen
  • Salonkwaliteit
  • 100% vegan

Professionele organische conditioner

Zoekt u naar een haarverzorgingsmerk dat een professionele organische conditioner aanbiedt? Dan eindigt uw zoektocht bij InShapeHair. Wij brengen namelijk organische conditioner met ingrediënten uit de Scandinavische natuur naar Nederland. Deze conditioner voldoet aan alle eisen waaraan een conditioner moet voldoen, maar is met enkel natuurlijke ingrediënten verrijkt voor een natuurlijk stralende coupe! Onze professionele conditioner is bovendien ook nog eens vegan, doordat wij niet op dieren testen en geen dierlijke ingrediënten gebruiken. Kiest u dus voor de professionele organische conditioner van InShapeHair? Dan kiest u voor een bewust haarverzorgingsproduct.

De krachtige bestanddelen van onze professionele vegan en organische conditioner

Wij bieden voor ieder haartype een speciale lijn met organische haarverzorgingsproducten aan. Wat deze lijnen gemeen hebben, is dat ze allemaal een professionele vegan en organische conditioner bevatten. Afhankelijk van het haartype, bevat de conditioner andere krachtige bestanddelen. Denk hierbij onder meer aan:

  • Keratine: versterkt het haar.
  • Veenbes: voegt glans en vocht toe aan het haar en beschermt het haar door antioxidanten.
  • Brandnetel: versterkt de haarwortels en vitaliteit van het haar en zorgt voor volume.

Bereik op natuurlijke wijze het gewenste resultaat met onze conditioner

Een conditioner zorgt voor extra voeding en maakt het haar vaak makkelijker doorkambaar en handelbaar. Dat doet ook de organische conditioner met Scandinavische natuurlijke bestanddelen die wij in Nederland op de markt hebben gebracht. U bereikt met onze professionele vegan en organische conditioner dus het gewenste resultaat, maar dan op natuurlijke wijze!

Plaats direct een bestelling

Spreekt de organische conditioner, die wij in Nederland op de markt hebben gebracht, u aan? Lijkt onze organische conditioner u hét alternatief voor de reguliere conditioners die in Nederland in de schappen liggen? Plaats dan vandaag nog een bestelling en probeer het product binnen enkele dagen al uit. Vergeet voordat u bestelt ook zeker niet om onze professionele vegan shampoo en andere haarverzorging aan uw bestelling toe te voegen. Heeft u nog vragen over ons of onze producten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk!