• Natuurlijke bestanddelen
  • Salonkwaliteit
  • 100% vegan

Professionele natuurlijke, vegan shampoo

Voor professionele natuurlijke, vegan shampoo die zowel particulieren als salons gebruiken, moet u bij InShapeHair zijn. Wij produceren voor ons professionele haarverzorgingsmerk producten in Scandinavië, dit is terug te zien in de vormgeving van onze producten, maar des te meer in de ingrediënten die uit Scandinavië afkomstig zijn. Al onze professionele shampoos bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn bovendien vegan.

Onze professionele vegan shampoo is het perfecte alternatief voor reguliere shampoo

Waarom zou u voor reguliere shampoo kiezen die mogelijk op dieren is getest of dierlijke ingrediënten bevat, als er ook een professionele vegan shampoo verkrijgbaar is? Bij InShapeHair hechten we waarde aan mensen, planten én dieren. Die waarde voor dieren is terug te zien aan het feit dat onze professionele shampoo vegan is. De waarde voor planten vertaalt zich in het feit dat wij geloven in de krachten van de natuurlijke bestanddelen uit Scandinavische bessen, bomen en kruiden die in onze producten zijn verwerkt. En onze waarde voor de mens? Die vertaalt zich in het feit dat onze professionele natuurlijke en vegan shampoo geen potentieel schadelijke chemicaliën bevat; onze haarproducten zijn dus parabeen- en sulfaatvrij!

Plaats uw bestelling en ervaar het zelf

Spreekt onze natuurlijke en diervriendelijke professionele shampoo u aan? Zoek dan de shampoo uit die aansluit op uw haartype, voeg ook een fles organische conditioner toe aan uw winkelmandje en plaats uw bestelling. Wij zorgen er vervolgens voor dat u onze producten snel kunt ervaren. Wilt u meer weten over ons haarverzorgingsmerk of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.